O nas

Zeliščarka Mirjam Grilc

Srce in duša kmetije je zeliščarka Mirjam Grilc, ki se s svojo košaro za zelišča rada potepa daleč proč od naselji visoko v hribih. Poleti se njen delavnik navadno prične ob peti uri zjutraj, ter traja do poznega večera, medtem, ko pozimi več časa posveti pisanju in sebi.

 

Ker se drži pravila, da je naravi potrebno vrniti le dobro za vse kar iz nje črpamo, je zasadila svoj bogat zeliščni vrt in ustvarila pravo zeliščno kmetijo. 

 

Mirjam je avtorica številnih knjig, kjer najdemo praktične nasvete kako prepoznati zelišča v naravi, urediti domačo lekarno ali zeliščni vrt. Vsako leto pripravi tudi Koledar za vsak dan, ki je mali letni priročnik z nasveti, recepti, namigi za dom, vrt, nego in zdravje, v katerem je priložen tudi setveni koledar.

Ker pa je njena strast tudi kuhanje je združila ta dva hobija in tako je nastalo še nakaj kuharskih priročnikov v katerih je zajeto vrsto zanimivih jedi,  bodisi z zelišči ali brez, ki so z občutkom  dekorirane in jih lahko občudujemo na fotografijah v njenih knjigah in objavah.  

 

Čeprav zanjo velja, da je sodobna zeliščarka, je na družabnih omrežjih redko, z veseljem pa bo z vami pokramljala po telefonu ali vam odgovorila na vašo e-pošto.

 

Mirjam Grilc

Zakaj nas izbrati

Lokalno in naravno

Lokalno in naravno

Uporabljamo najbolj kvalitetne naravne in tradicionalne sestavine.

 

Za telo in duha

Za telo in duha

Navdihujejo nas sobivanje z naravo, dobro počutje, zdravje telesa in spodbujanje ravnovesja v spremenljivem ritmu življenja.

Izbrane sestavine

Izbrane sestavine

Aelitin pester nabor butičnih izdelkov ne vsebuje umetnih arom, sladil, aditivov in drugih primesi, saj vse mešanice skrbno pripravimo in pakiramo ročno ter z veliko mero ljubezni do narave.

Veselimo se srečanja z vami

 

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS