Sestavine
1 paket maslenega listnatega testa (kupimo že zvaljano)
300ml Sladke smetane
1 vrečka utrjevalca za smetano
Čokoladni kosmiči
Vanilijev nadev:
3 vrečke praška za vaniljev puding
130g sladkorja
6 rumenjakov
1 mleka
250g masla sobne temperature
Jagodni nadev
½ kg jagod
200ml gostega jagodnega soka (nektar)
120g sladkorja
3 vrečke praška za jagodni puding
1,5 vode
150 ml sladke smetane
Priprava
Pečico vključimo na 200 stopinj in plitek pekač oblečemo s peki papirjem, nato nanj položimo testo, nakajkrat po testo prešpikamo z vilicami. Testo pečemo 20 minut, nato ga postavimo na stran , da se ohladi. Rumenjake, prašek za puding z malo mleka razžvrkljamo. Mleko s sladkorjem kuhamo, ter pustimo, da zavre, nato dodamo rumenjakovo maso in skuhamo puding. Pustimo, da se ohladi. Mlačnemu nadevu dodamo maslo , ter z električnim mešalcem premešamo. Jagode očistimo pecljev, operemo, osušimo, zmiksamo, nato dodamo jagodni sok in sladkor ter damo kuhati. Prašek za jagodni puding z vodo zmešamo in vlijemo v kuhane jagoe in skuhamo puding. Ohladimo ga, med tem časom pa stepemo smetano in jo kasneje vmešamo v hladen jagodni puding. Pekač za kremšnite ali pekač z višjim robom položimo pečeno testo, nato vanilijevo kremo, pogladimo do gladkega, nato jagodni puding, ki ga tudi pogladimo, nato smetano. Postavimo v hladilnik in kasneje razrežemo na kocke.